(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kun zamonaviy psixologiyasining asosiy muammolaridan biri sifatida yoshlarda o‘z-o‘ziga zarar yetkazishga qaratilgan xatti-harakatni tub ildizini o‘rganish, uni profilaktika qilish va korrektsiyalash ishlari namoyon bo‘lmoqda. Ushbu maqolada yuqorida ta’kidlangan autodestruktiv xulq-atvor muammosini oldini olishga qaratilgan yondashuvlar tahlili yoritib o‘tilgan.