(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida kasbga yo‘naltirish tizimini takomillashtirish zarurati va zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Bugungi kunda ta’lim jarayoni nafaqat bilim berish, balki o‘quvchilarda kasbiy o‘zlikni anglash, mehnat bozoriga mos keluvchi ko‘nikmalarni shakllantirish vazifasini ham bajarishi lozim. Maqolada O‘zbekiston ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, kasbga yo‘naltirish bo‘yicha ilg‘or xorijiy tajribalar, shuningdek, psixologik-pedagogik yondashuvlar o‘rganilgan. The need for modern medical care in preschool educational institutions in general education schools in Ushba. Today, the educational process is not only physical knowledge, but also the awareness of professional identity in students, and work. The article studies the processes implemented in the education system of Uzbekistan, the experience of guidance, and the experience of pedagogical diseases. Необходимость современной медицинской помощи в дошкольных образовательных учреждениях, в общеобразовательных школах Ушбы. Сегодня образовательный процесс — это не только физические знания, но и осознание профессиональной идентичности у учащихся, и труд. В статье изучаются процессы, реализуемые в системе образования Узбекистана, опыт профориентации, опыт педагогических заболеваний.