(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Integral tenglamalar nazariyasidan ma’lumki, agar yadro uzluksiz bo’lsa, ikkinchi tur Volterra integral tenglamasi yagona uzluksiz yechimga ega. Bu yechimni quyidagi shaklda qidiramiz