(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Zamonaviy ta’lim sohasida intellektual tizimlardan foydalanish mavzusi bugungi kunda juda muhim va ahamdir. Bu, ta’lim jarayonini kengaytirish, o’quvchilarga yo’l-yo’riq berish va ma’lumotlarni tahlil qilishda qulayliklar yaratish uchun juda muhimdir. Hozirgi kunda imson omili oraqli xatoliklarga yo’l qo’yilishi mumkun bo’lgan xatoliklarni oldini olishda sun’iy intellect tizimlaridan foydalanish kun sayin rivojlanmoqda. Intellektual tizimlardan foydalanib, test nazoratlarini tekshirishning avtomatlashtirilgan usuli juda katta ahamiyatga ega. Python dasturi yordamida bu amalni bajarish mumkin. Bundan tashqari, bu tizim test nazoratlarini tezkor, aniqlik va ishonch bilan tekshirish imkonini beradi. Bujaa jarayonni amalga oshirishning dasturiy ketma-ketligi (algoritmi) va kerakli kutubxonalarni qo’lashishi bo’yicha o’z fikr mulohazalarimni yoritdim.