(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qandli diabet (shakarga bog‘liq kasallik)ni davolashda qo‘llanilayotgan yangi zamonaviy usullar yoritiladi. Unda diabet kasalligining tarqalish holati, zamonaviy farmakoterapiya, biotexnologik innovatsiyalar, hayot tarzi bilan bog‘liq yondashuvlar, mobil ilovalar va sun’iy intellekt texnologiyalarining davolashdagi o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Tadqiqotda yangi usullarning klinik samaradorligi, amaliy qo‘llanilishi va ularning istiqbollari ilmiy manbalar asosida tahlil qilinadi.