(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. O‘quv auditoriyalarida samarali yoritish tizimlarini tashkil etish, ta’lim jarayonining qulay va samarali o‘tishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Yoritish tizimlarining energiya samaradorligi nafaqat energiya tejashga yordam beradi, balki ta’lim muhitining sifatini yaxshilaydi. O‘quv auditoriyalarida ishlatiladigan yoritish texnologiyalari va jihozlar energiya sarfini kamaytirish, uzoq muddat xizmat qilish va o‘quvchilar hamda o‘qituvchilar uchun qulay sharoit yaratish maqsadida optimallashtirilgan bo‘lishi kerak.