(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola huquqiy atamalarning leksik izohiga bag’ishlangan bo’lib, huquq sohasidagi mutaxassislar va talabalar uchun foydali qo’llanma vazifasini o’taydi. Maqolada huquqiy terminologiyaning o’ziga xos xususiyatlari, uning aniqligi va noaniqliklari, shuningdek, huquqiy atamalarni izohlash usullari batafsil tahlil qilinadi. Bundan tashqari, maqolada huquqiy atamalar lug’atlari va ma’lumot bazalarining ahamiyati ham ko’rib chiqiladi.