(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada marketingning muhim ahamiyati, uning jamiyat, sanoat va atrof-muhitga ijobiy ta’siri, neyromarketing va uning usullari va hozirgi davrdagi zarurligi haqida