(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ирригация эррозиясига мойил ерларда ерёнғоқнинг “Қибрай-4” навини экиб етиштириш бўйича ишлаб чиқариш тажрибалари олиб борилди. Ишлаб чиқарш шароитидаги дала тажрибаларини Андижон туманидаги “Ақилбек-Нодир” фермер хўжалигиниг 9 гектарлик дала майдонида 2024 йилда олиб борилди. Илмий тадқиқот ўтказилган йилларда олинган натижаларга асосан энг яхши натижалар олиниб юқорида келтирилган ишлаб чиқариш дала майдонларида тажриба синовлари олиб борилди (1-жадвал).