(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qadim va o’rta asrlarda Xivaning me’morchiligi, uning o’ziga xos xususiyatlari tarixi haqida so’z boradi. Xivaning me’morchiligi rang-barang bo’lib, Qadimgi Sharq me’morchiligining nodir namunlarini o’zida aks ettirgan.