(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobillarni ta’mirlash yo’nalishida bilim olayotgan o’quvchilarga avtomobil elektr jixozlari haqida ma’lumot berish, to’g’ri tashxis qo’yish va ta’mirlashda e’tibor berilishi lozim bo’lgan omillar haqida tushunchalar berilgan. Zamonaviy elektr jixozlarning ijobiy va salbiy jixatlari xaqida so’z yuritilgan.