(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola matematik muammolarni hal qilish uchun fizik usullarning integratsiyasini o’rganadi. Bu fizik o’xshashliklar va printsiplar murakkab matematik muammolarga qanday qilib sodda va ko’pincha intuitiv echimlarni taklif qilishini namoyish etishga qaratilgan. Tadqiqot asosiy arifmetikadan rivojlangan hisoblash va differentsial tenglamalarga qadar keng ko’lamli dasturlarni o’z ichiga oladi.