(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Maqolada vitaminlarning inson hayotadagi tutgan o‘rni, ahamiyati, tutgan o‘rni va ularning turlari, vitaminlar yetishmasligi qanday kasallilarga olib kelishi haqida fikrlar bayon qilingan.