(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ma’naviyatning milliylik va umuminsoniylik va umuminsoniy qadriyatlar bilan o‘zaro bog‘liq tomonlari ochib berilgan bo‘lib, ma’nviyatning yurtimiz milliyligi va umuminsoniyligi to‘g‘risida fikr mulohazalar bildirilgan.