(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ma’naviyatning iqtisodiyot bilan o‘zaro bog‘liq tomonlari, ma’naviyatning respublikamiz iqtisodiyotida tutgan o‘rni hamda iqtisodiyotni rivojlantirish va shakllantirishda ma’naviyatning tutgan o‘rni to‘g‘risida fikr va mulohazalar bildirilgan.