(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya-ushbu maqolada ratsional ovqatlanish va ovqatlanish gigienasi yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.