(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotattsiya: Maqolada ta’lim jarayonida pedagogik texnalogiyalardan foydalanishning samarali jihatlari va ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati haqida aytiladi. Shuningdek maqolada ayrim tyexnalogiyalarning foydalanish usullari bo’yicha tavsiyalar beriladi.