(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Buguhgi kunda dunyo taraqqiyoti shiddati, unda kechayotgan voqealar rivoji barcha sohalar kabi taʼlim-tarbiya jarayoniga ham yangicha yondashuv, innovatsiyalarni tatbiq etishni taqozo etmoqda. Avvalo bu, taʼlim sifatini taʼminlash eng muhim oʻrin tutadigan oʻqituvchi-pedagoglar saviyasini muntazam oshirib borish, jarayonga eng zamonaviy va ilgʻor axborot hamda taʼlim texnologiyalarini joriy etish bilan bogʻliq muammolarda koʻrinmoqda. Maqolada malaka oshirish tizimida pedagoglarning mahoratini oshirish haqida ma’lumotlar berilgan.