(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Qiziqishlarning shaxs xulq-atvorida muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada qiziqishlarning bolalar va o’smirlarda jinoyatchilik xulqining kelib chiqishiga ta’siri ochib berishga harakat qilingan. Uni oldini olish omillari ko’rsatib o‘tilgan.