(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada diniy bag’rikenglikning mohiyati, uning tarihiy jarayonlari va zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati yaratilgan. Diniy bag’rikenglik faqat e’tiqod erkinligi bo’libgina qolmay, balki taraqqiyotning muhim omili sifatida ko’rib chiqiladi.