(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo’lajak ingliz tili o‗qituvchilarining intelektual saloxiyatini shaklantirishda klasterli yondashuvlar yoritib berilgan bo’lib bo’lajak ingliz tili o’qituvchilalarida kommunikativ ko‗nikmalarni shakllantirishning ahamiyatli yo’llari haqida ma‘lumotlar berilgan. Shuningdek, o’quvchilarda intelektual ko’nikmalarini shakllantirish va rivojlantirishga yordam beruvchi kommunikativ treninglardan namunalar keltirilgan. Bugungi kun jamiyatimizda chet tillarni ayniqsa ingliz tilini o‘qitish kundan kun rivojlanib bormoqda. Ingliz tilini o‘qitish protsessida ta’lim metodlari mexanizmi muhim rol o‘ynaydi. Samarali metod kompetentlarini dars mashg‘ulotlari davomida qo‘llash bu har bir professor-o‘qituvchining o‘z kasbiga bo‘lgan intelektual yondashish va izlanish mahsuli sifatida baholanadi. Zamonaviy pedagogik texnalogiyalarning funksional serunumligi tilni o‘qitish jarayonidagi integratsional bog‘lanish protsessini mukammalashtiradi. ABSTRACT: In our society today, the teaching of foreign languages, especially English, is developing day by day. The mechanism of teaching methods plays an important role in the process of teaching English. The use of effective method competencies in the classroom is valued as a product of the intellectual approach and research of each faculty member to their profession. The functional serenity of modern ped- technologies improves the process of integrated communication in the process of language teaching. АННОТАЦИЯ: Сегодня в нашем обществе обучение иностранным языкам, особенно английскому, развивается день ото дня. Механизм методики обучения играет важную роль в процессе обучения английскому языку. Использование эффективных методов в классе ценится как результат интеллектуального подхода и исследования каждого преподавателя в своей профессии.