(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Mazkur maqolada fizika fanining so‘nggi yillarda rivojlanayotgan zamonaviy yo‘nalishlari, xususan, kvant texnologiyalari, nanofizika, astrofizika va zarrachalar fizikasi kabi sohalardagi ilg‘or ilmiy tadqiqotlar tahlil etiladi. Har bir yo‘nalishning nazariy asoslari, amaliy qo‘llanilishi va kelajakdagi istiqbollari yoritilgan. Shuningdek, ilm-fan va texnologiyalar taraqqiyotida ushbu yo‘nalishlarning tutgan o‘rni haqida fikr yuritiladi.