(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada aliment tushunchasi,aliment majburiyatlari,aliment turlari,aliment miqdori,alimentni kamaytirish,alimentni tugatish, alimentni toʻlash tartibi,aliment javobgarligi bayon etiladi.