(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada namlab isitib ishlov berish jarayonida qo‘llaniladigan asosiy asbob-uskunalar va ularning texnik xususiyatlari tahlil qilinadi. Jarayon samaradorligini oshirish uchun ishlatiladigan zamonaviy moslamalar, ularning ishlash prinsiplari va texnik ko‘rsatkichlari yoritiladi. Maqola ishlab chiqarish samaradorligini oshirish, sifat nazoratini kuchaytirish hamda ishlab chiqarish jarayonlarini avtomatlashtirishga qaratilgan. Abstract. This article analyzes the main equipment used in the process of wet heat treatment and their technical characteristics. Modern devices used to improve the efficiency of the process, their operating principles and technical indicators are highlighted. The article is aimed at increasing production efficiency, strengthening quality control and automating production processes.