(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada yoshlar tarbiyasining zamonaviy sharoitdagi dolzarbligi, uning milliy qadriyatlar va ijtimoiy mas’uliyat bilan uyg‘unligi yoritilgan. Yosh avlodni komil inson sifatida shakllantirishda ota-ona, ta’lim muassasalari va jamiyatning o‘rni tahlil qilingan. Axborot asrida tarbiyani zamonaviy yondashuvlar bilan uyg‘unlashtirish zaruriyati asoslab berilgan. Annotation: The article explores the relevance of youth upbringing in modern conditions, highlighting its integration with national values and social responsibility. It analyzes the role of parents, educational institutions, and society in shaping the younger generation into well-rounded individuals. The necessity of harmonizing education with modern approaches in the information age is substantiated.