(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektromontyor kasbining zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, uning asosiy vazifalari, elektr tizimlaridagi texnik xizmat ko‘rsatish ishlari, xavfsizlik choralari va yangi texnologiyalar bilan integratsiyasi yoritilgan. Maqolada kasbning iqtisodiy va ijtimoiy ahamiyati haqida so‘z yuritiladi hamda bu yo‘nalishda tahsil olayotgan yoki ish faoliyatini olib borayotgan mutaxassislar uchun amaliy tavsiyalar keltirilgan. Elektromontyorlik – yuqori malaka, aniq bilim va katta mas’uliyat talab qiladigan kasb sifatida ta’riflanadi.