(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tirik organizmlar tarkibida uchraydigan kimyoviy elementlar va ular yetishmasa qanday kasalliklar kelib chiqishi haqida yoritilgan.