(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ABSTRACT This article describes the political discourse and its specific features, associated types of analysis. Participants of political discourse and their deliminatin during the communication were also studied. ANNOTATSIYA Ushbu maqolada siyosiy diskurs va uning o‘ziga xos xususiyatlari, unga bog‘liq bo‘lgan tahlil turlari yoritilgan. Shuningdek, siyosiy diskurs ishtirokchilari va muloqot jarayonida ularning deliminatsiyaga olinishi ham o‘rganilgan.