(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Xlorella ko’paytirish orqali tovar baliqlarini etishtirishningiqtisodiy ko’rsatkichlarini sezilarli darajada oshirish va baliq mahsulotlari sifatiniyaxshilash, baliqlarning kasallanishini kamaytirish, baliqchilik hovuzlaridagi tabiiyekologik muhitini yahshilash imkoniyati beradi.