(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Tabiiy fanlar ta’limida zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish dolzarb metodologik muammolardan biridir. Bugungi zamonaviy dunyo ta’lim sohasidagi har bir detalga zamonaviy nigoh bilan qarashga undaydi. Shu jumladan har bir fanni o‘z o‘quv metodikasidan tashqari, unda zamonaviy innovatsion texnologiyalarni ham mujassamlashtirgan tarzda o‘quvchilarga o‘rgatish samaradorligini oshirish imkoniyatlarni yaratadi. Maqolada fizika fanining dunyo hamjamiyatidagi ahamiyati va ushbu fanni o‘quvchi va talabalarga o‘rgatishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish haqida batafsil bayon etilgan.