(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada global iqlim o‘zgarishining suv resurslari va ekologik tizimlarga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Gidrologik jarayonlardagi o‘zgarishlar, suvning aylanish sikliga ta’siri, qurg‘oqchilik va toshqin xavflarining ko‘payishi tahlil qilinadi. Shuningdek, qishloq xo‘jaligi, sanoat va ichimlik suvi ta’minoti kabi sohalarga ta’siri va adaptatsion choralar yoritiladi.