(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Bu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Davlat qarzi va uning samarali boshqarish choralari, Davlat qarzining prognoz ko‘rsatkichlari, Davlat qarzini xavfsiz darajada saqlash va samarali boshqarish boʻyicha amalga oshiriladigan chora-tadbirlar haqida umumiy ma’lumot berilgan.