(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada milliy musiqaning barkamol avlodni ma’naviy yetuk qilib tarbiyalashda ahamiyati, milliy musiqa san’atini o‘quvchilarga chuqur o‘rgatish va ongiga singdirishda samarali uslublar haqida so`z boradi.