(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada fizika fanining texnika taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Fizik qonuniyatlar asosida yaratilgan yangi texnologiyalar insoniyat hayotining turli sohalarida – sanoat, transport, tibbiyot, axborot texnologiyalari va energetikada katta burilish yasagan. Maqolada zamonaviy texnik qurilmalarning ishlash tamoyillari, fizik bilimlarga asoslanishi, shuningdek, fizika fanining kelajakdagi innovatsion loyihalarda tutgan o‘rni haqida fikr yuritilgan.