(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: XIX asr oxiri, XX asr boshlarida Rossiya mustamlakasi hisoblangan O’rta Osiyo, Kavkaz, O’rta Sibir xalqlari orasida boshlangan milliy, madaniy-ma’rifiy tiklanish -jadidchilikharakati sifatida namoyon bo’ldi.