(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola informatika va axborat texnologiyalari fanidan. Antiviruslarni to’g’ri tanlash. Antivirus imkoniyatlari, bu ham skaner funktsiyasining mavjudligi. Uning yordamida siz butun qattiq diskni, shuningdek, alohida papkalarni yoki fayllarni skanerlashingiz mumkin – yaxshi antivirus dasturi zararlangan fayllarni jiddiy zarar etkazmasdan oldin topish va zararsizlantirishga qodir.