(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qog’ozlarni yuritish jarayonida qo’llaniladigan asosiy huquqiy atamalar, ularning ma’nosi va ahamiyati tahlil qilinadi. Huquqiy hujjatlarni to’g’ri rasmiylashtirish, saqlash va qidirishda huquqiy atamalarni aniq va to’g’ri qo’llashning ahamiyati, shuningdek, noto’g’ri qo’llanilishining salbiy oqibatlari ko’rib chiqiladi. Maqola davlat idoralarida, korxonalarda va boshqa tashkilotlarda hujjatlar bilan ishlash samaradorligini oshirishga yo’naltirilgan amaliy tavsiyalarni ham o’z ichiga oladi.