(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Romantizm adabiyotining ijtimoiy va nazariy asoslari, asosiy хususiyatlari. Nemis romantizmi. Angliya romantizmi: Gofman ijodi. Fransuz romantizmi: Bayron ijodi