(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Barcha sohalar kabi qishloq xo’jaligining ham iqtisodiyotni rivojlanishida yuqori o’rinda turadi. Eksport salohiyatini oshirishda qishloq xo’jaligining muhim o’rninni qo’shib turibdi. Qishloq xo’jaligi xozirgi kunning dolzarb sohalaridan biridir.