(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Algebra fanida ifodalarni soddalashtirish va tenglamalarni yechishda ko‘p hollarda birhad va ko‘phad tushunchalaridan foydalaniladi. Quyida birhadlar va ko’phadlar o’rtasida algebraic amallar bajarish haqida tushunchaga ega bo’lasiz