(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada matematik mantiq fanining predikatlar va kvantorlar mavzusi haqida kerakli ma’lumotlar, qanday tahlil qilish, amaliy misollar orqali tushuntirib berilgan.