(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola «xalqaro huquq» tushunchasi, ahamiyati va tizimi o’rganadi. Unda xalqaro huquq tushunchasi kirish, adabiyotlarni ko’rib chiqish uchun ishlatiladigan usullarning batafsil tushuntirishlari va ularning amaliy qo’llanmalarini muhokama qilish kabi keng qamrovli sharh mavjud. Maqola keyingi o’rganish uchun asosiy tushunchalar va takliflar bilan yakunlanadi.