(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiy: Tiz osteoartriti - bu sizning bo’g’imingizdagi xaftaga asta-sekin parchalanadigan degenerativ holat. Bu tizza bo’g’imiga ta’sir qiladigan eng keng tarqalgan artrit turi. OA umrbod davom etadigan, progressiv holat, ammo davolash sizning simptomlaringizni boshqarishga yordam beradi. Og’irlashganda, provayderingiz tizzani almashtirish operatsiyasini tavsiya qilishi mumkin. Abstract: Knee osteoarthritis is a degenerative condition in which the cartilage in your joint gradually breaks down. It is the most common type of arthritis that affects the knee joint. OA is a lifelong, progressive condition, but treatment can help manage your symptoms. When it gets worse, your provider may recommend knee replacement surgery. Аннотация: Остеоартрит коленного сустава — это дегенеративное заболевание, при котором хрящ в суставе постепенно разрушается. Это наиболее распространенный тип артрита, поражающий коленный сустав. ОА — это пожизненное прогрессирующее заболевание, но лечение может помочь контролировать симптомы. Когда ситуация ухудшается, ваш врач может порекомендовать операцию по замене коленного сустава.