(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya : Ayollarda progesteron hayz ko’rishni qo’llab-quvvatlaydi va homiladorlikning dastlabki bosqichlarini saqlab qolishga yordam beradi. Juda kam progesteron homiladorlik bilan asoratlarni keltirib chiqarishi yoki menopauzaga o’xshash yon ta’sirlarni keltirib chiqarishi mumkin. Abstract: In women, progesterone supports menstruation and helps maintain the early stages of pregnancy. Too little progesterone can cause complications with pregnancy or cause menopause-like side effects. Аннотация: У женщин прогестерон поддерживает менструацию и помогает поддерживать ранние стадии беременности. Слишком низкий уровень прогестерона может вызвать осложнения при беременности или вызвать побочные эффекты, похожие на менопаузу.