(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘qituvchining pedagogik mahoratini oshirishga xizmat qiluvchi omillar chuqur tahlil etilgan. Bugungi zamonaviy ta’lim tizimida o‘qituvchining kasbiy tayyorgarligi, doimiy o‘z ustida ishlashi va innovatsion yondashuvlardan foydalanish zaruriyati yoritilgan. Shuningdek, mahoratni shakllantirishda motivatsiya, metodik ta’lim, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va refleksiya kabi omillar alohida ko‘rib chiqiladi.