(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xizmat ko‘rsatish sohasida faoliyat yurituvchi korxonalarda marketing tadqiqotlarini olib borishning o‘ziga xos xususiyatlari o‘rganiladi. Unda marketing tadqiqotlarining ahamiyati, turlari, hamda ularni rejalashtirish va amalga oshirishdagi zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Shu bilan birga, xizmat ko‘rsatish sohasida iste’molchilar ehtiyojlarini aniqlash, bozor tendensiyalarini kuzatish va raqobatbardoshlikni oshirishga qaratilgan tadqiqotlar misollar orqali yoritiladi. Tadqiqot natijalari xizmat korxonalarida samarali marketing strategiyalarini ishlab chiqishda amaliy ahamiyatga ega bo‘ladi.