(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada ayollar milliy ko‘ylak va lozimining tikish texnologiyasi, ularning tarixiy shakllanishi, konstruktiv modellashtirilishi, material tanlash bosqichlari, bichish va tikish ketma-ketligi, hamda bezak berish uslublari chuqur tahlil qilinadi. Shuningdek, milliy urf-odatlarga mos holda zamonaviy modalar bilan uyg‘unlashtirish masalalariga ham alohida e’tibor qaratiladi.