(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Web sahifalarda animatsiyalar va ularni o’rnatish mavzusi zamonaviy veb-dizayn va foydalanuvchi tajribasini yaxshilashda muhim o’rin tutadi. Animatsiyalar web sahifalarga jonlilik va interaktivlik olib kiradi, foydalanuvchilarning e’tiborini jalb qiladi va ularni saytda ko’proq vaqt sarflashga undaydi. Shu bilan birga, animatsiyalar yordamida murakkab ma’lumotlar yanada tushunarli va oson qabul qilinadigan shaklga keltiriladi. Web sahifadagi animatsiyalar turli shakllarda bo’lishi mumkin, masalan, harakatlanuvchi tasvirlar, o’zgaruvchan fonlar, tugmalar va menyularning jonlanishi, shuningdek, sahifa yuklanishida yoki elementlar ko’rsatishida yuz beradigan effektlar.