(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: So‘nggi yillarda sun’iy intellekt (SI) va axborot texnologiyalarining jadal rivojlanishi tibbiyot sohasida keng ko‘lamli inqilobiy o‘zgarishlarga sabab bo‘lmoqda. Tashxis qo‘yish, davo rejasini tuzish, bemorlarni kuzatish va sog‘liqni saqlash tizimini boshqarishda SI asosida ishlovchi tizimlar yuqori samaradorlik ko‘rsatmoqda. Ushbu maqolada SI va axborot texnologiyalarining amaliy tibbiyotdagi roli, afzalliklari, imkoniyatlari va ehtiyot choralari tahlil qilinadi.