(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rgatish jarayonida to‘rt asosiy ko‘nikma — o‘qish (reading), tinglab tushunish (listening), yozish (writing) va gapirish (speaking) mahoratlarini samarali shakllantirish va rivojlantirish metodikasi tahlil qilinadi. Til o‘rganuvchilarning kommunikativ salohiyatini oshirishda integrallashgan yondashuv, zamonaviy texnologiyalar va interfaol metodlarning o‘rni yoritiladi. Har bir ko‘nikmaning o‘ziga xos didaktik jihatlari, mashq turlari va o‘rgatish bosqichlari ilmiy asosda bayon qilinadi.